fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Nakon upućivanja poziva za 17. sjednicu Gradskog vijeća Grada Slavonskoga Broda, nastupilo je opće pogoršanje epidemiološke situacije u zemlji praćeno naglim povećanjem broja oboljelih od COVID-19.

Uzimajući u obzir uobičajen broj osoba na sjednicama Gradskog vijeća, nije moguće osigurati pridržavanje mjere preporučenog fizičkog razmaka od 1,5 metra između sudionika uz raspodjelu površine zatvorenog prostora od po 4 m² po osobi, a Grad trenutno ne raspolaže drugim odgovarajućim prostorom koji zadovoljava tehničke i organizacijske uvjete u kojem bi bilo moguće na zadovoljavajući način održati sjednicu Gradskog vijeća uz pridržavanje protuepidemijskih preporuka. 

Stoga se radi zaštite zdravlja i sigurnosti vijećnika te ostalih sudionika, kao mjera sprječavanja rizika širenja epidemije COVID-19, mijenja način održavanja 17. sjednice Gradskog vijeća Grada Slavonskoga Broda, sazvane za 2. srpnja 2020. godine s početkom u 9:00 sati, na način da će se ista održati istoga dana putem elektroničke pošte u vremenu od 9:00 do 13:00 sati, umjesto fizičkog održavanja sjednice.

Materijali za sjednicu Gradskog vijeća javno su objavljeni na službenim mrežnim stranicama Grada Slavonskog Broda.