fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

​Budući da nismo u mogućnosti družiti se na gradskim trgovima i prostorima javnog okupljanja, ove godine pokrenuli smo duh adventa online. 

Na službenim stranicama Adventa iz davnina priređen je Adventski kalendar iz davnina na kojem će se svakoga dana točno u 12 sati otključati jedna Svarožićeva vrata kako bi posjetitelji ušli u čarobno došašće 2020. 

Pokloni iz Adventskog kalendara nudit će razne recepte, mnoge običaje, nove ideje, pjesme, filmove, itd. Sve poklone će Kosjenka, glavni ovogodišnji voditelj „online programa“, podijeliti s vama i na Facebook i Instagram stranicama.

Zato pratite svakodnevno Kosjenku, Nevu Potjeha, Jagora i ostale Ivanine junake koji će vam svaki dan prirediti jedno malo iznenađenje  iz Adventskog kalendara iz davnina.

Potaknuti našim malim dnevnim inspiracijama uz #adventizdavnina dijelite i vi na društvenim mrežama razne sadržaje, ideje, razmišljanja, fotografije vašeg uređenja doma, recepte, običaje i sve što vas raduje i što bi htjeli podijeliti sa svojim sugrađanima.

Vjerujemo da ćemo svim građanima i na ovaj način obogatiti dane došašća zahvaljujući ovim maštovitim adventskim digitalnim igračkama. 

Današnji poklon je već otkriven i ne zaboravite ga pogledati!

Ovim putem također obavještavamo i sve medije koji su zainteresirani da se uključe u naše aktivnosti došašća. Svi mediji u vremenskom periodu od 29. studenog do 31. prosinca 2020. mogu slobodno koristiti i u svojim objavama, emisijama i priopćenjima sve ono što Ivanini junaci budu objavili na stranicama Adventa iz davnina. Svi sadržaji mogu se pronaći na sljedećim web stranicama: 

www.adventizdavnina.com

https://web.facebook.com/adventizdavnina

https://www.instagram.com/adventizdavnina/

Pišite i na e-mail adrese koje ćete pronaći na stranicama Adventa iz davnina.

 Nikako ne zaboravite koristiti #adventizdavnina!

Kalendar_1_resize.jpg Kalendar_2_resize.jpg Web_1_resize.jpg