fbpx
Ispis
Kategorija: Vijesti

Radi zaštite zdravlja građana, a  posebice građana starije dobne skupine te u cilju preventivnog postupanja i sprječavanja širenja epidemije izazvane koronavirusom (COVID-19), umirovljenici, starije osobe bez primanja i dragovoljni darivatelji krvi koji su pravo na subvencionirani gradski prijevoz ostvarili u 2020., to pravo ostvaruju bez ponovne prijave od 1. siječnja 2021. godine do daljnjega.

Novi korisnici umirovljenici, starije osobe bez primanja (žene od 60 godina, muškarci od 65 godina) i s primanjima do 2.500 kuna te dragovoljni darivatelji  krvi (muškarci s 35 i više  darivanja, žene s 30 i više darivanja), prijavu mogu podnijeti na obrascu kojeg mogu proaći na web stranici Grada Slavonskog Broda i ostaviti na to naznačeno mjesto u zgradu Gradske uprave , Vukovarska 1, 35 000 Slavonski Brod s naznakom "za subvenciju prijevoza ", a mogu ju dostaviti i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve informacije vezane uz ostvarivanje ovog prava dosadašnji korisnici i novi podnositelji prijave mogu dobiti na telefon 035-217-083.

  1. Prijava za subvenciju prijevoza za 2021. godinu - dobrovoljni darivatelji krvi
  2. Prijava za subvenciju prijevoza -2021.godina (umirovljenici i starije osobe)