2. DJEČJI SAJAM PRIVUKAO VELIK BROJ GRAĐANA

djecjisajam2012.JPGOdlična posjećenost i bogat program obilježili su 2. Dječji sajam. Više od pedeset izlagača iz deset hrvatskih gradova bili su dovoljan razlog da se velik broj roditelja i djece već u jutarnjim satima uputi prema brodskoj Tvrđavi. Uz radionice za djecu, edukativno savjetovanje, face painting i dječju bolnicu- bolnicu za medvjediće svi su posjetitelji do popodnevnih sati mogli uživati i u zabavnom programu, koji se odvijao na pozornici u šatorskom dijelu sajma.  

 
Na otkrivenom dijelu sajma roditelji su s djecom mogli uživati u zabavnom parku. Ideja o organiziranju jednog ovakvog sajma nastala je iz želje da se obogati društveni život u gradu, ali i da se na jednom mjestu okupi izlagače zbog kojih je sve i organizirano.
 
Otvorenju 2. Dječjeg sajma prisustvovao je i gradonačelnik Slavonskog Broda dr.med Mirko Duspara, koji je kasnije najmlađima  dijelio prigodne poklone. 
 
 
 
 

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE

U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici. Radno vrijeme Gradskih blagajni:

  • Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak 07:30-13:00, te od 14:00 do 18:30 sati, Subota 08:00-13:00
  • Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota 07:00-13:00
Nalazite se ovdje: Naslovnica Ostale vijesti 2. DJEČJI SAJAM PRIVUKAO VELIK BROJ GRAĐANA

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.